Før du søger byggetilladelse

Indhent oplysninger om din ejendom og bindinger, før du bygger. Se hvad du skal oplyse og indsende i din ansøgning om byggetilladelse.

De eksisterende bygninger på din ejendom har betydning for, hvad du kan opføre af ny bebyggelse. Derfor er det en god idé at gennemse de historiske byggesager på din ejendom. Tjek samtidig, om der er sammenhæng mellem, hvad der er godkendt på din ejendom og, hvad der faktisk er opført. Konstaterer du, at der er byggeri på din ejendom, der er opført ulovligt, kan du enten fjerne byggeriet eller søge om lovliggørelse. 

Glostrup Kommunes afsluttede byggesager findes i et elektronisk arkiv, kaldet weblager.dk. Bemærk at igangværende sager ikke kan ses elektronisk. Kontakt Borgerservice på borgerservice@glostrup.dk eller på telefon 4323 6100, hvis du ønsker at se sager, der endnu ikke er lagt på weblager.

Her på denne hjemmeside kan du finde links til hjemmesider, som du bør undersøge, inden du bygger. (kommuneplaner, lokalplaner og byplanvedtægter, tinglysning, weblager, OIS/BBR, byggesagsbehandling, anmeldelse og byggetilladelse mm).

Telefontid

Telefontid mandag til fredag 10.00-12.00