Kurser og Workshops

Center for Kultur, Idræt og Fritid tilbyder gratis kurser og workshops til foreninger. Find jeres kursus og meld til hurtigt. Der kan være rift om pladserne.

Om kurset

I et samarbejde mellem DGI Midt- og Vestsjælland og Glostrup Kommune, afvikler DGI's kommunikationskonsulent Camilla Bræstrup en workshop om kommunikation i foreninger.

Indhold

Hvordan løfter man kommunikationen i foreninger, der er drevet af frivillige? Og som brænder mere for deres aktivitet - og mindre for formidlingsopgaverne? To ud af tre foreninger drømmer om at øge synligheden af deres arrangementer, hold og tilbud. De drømmer om en bedre hjemmeside, en stærkere tilstedeværelse på de sociale medier og en styrket kommunikation til medlemmerne.

På denne workshop sætter vi fokus på foreningens kommunikation – både indadtil ift. medlemmerne og udadtil ift. omverdenen. Mød en forening, der målrettet har arbejdet med kommunikation og mærket en forskel.

Dato og deltagelse

Kurset afholdes 17. januar fra kl. 17–20. Som bonus er der også en opfølgningsworkshop, hvor det er muligt at deltage efterfølgende. Dato for opfølgningsworkshop kommer senere.

Kurset gennemføres ved min. 10 deltagere. OBS. Tilmeld dig senest d. 12-01-24

Tilmelding

Hvor afholdes kurset

Medborgerhuset, Ved Brandstationen 1, 2600 Glostrup.

Har du spørgsmål

Kontakt Team Kultur og Idræt på kultur@glostrup.dk

Glostrup Kommune har indgået et partnerskab med aftenskolerne AOF og FOF om at udbyde en række hold målrettet særlige målgrupper. Holdene er kun for Glostrupborgere.

Find tilmeldinger her.

 

Sang og stemmetræning for dig med KOL, astma og andre luftvejsproblemer

Du tænker nok ikke på sang som det første, når du har en lungesygdom, men det hjælper faktisk rigtig meget at træne netop sådan noget som åndedræt, støtte og lydgivning, fordi du lærer, hvordan du skal udnytte den luft, du indånder bedre.  På sangkurset arbejder vi med, hvordan du kan trække vejret på en måde, så du ikke føler, at du skal hive efter vejret eller ikke har så meget luft til at tale/synge.  

Madlavning for ældre mænd

Kurset er for dig som er blevet alene og savner fællesskab med andre ligesindede. På kurset får du tips og vejledning til at lave nemt og lækker mad. Du lærer at lave overkommelige og traditionelle hverdagsretter og mere til.  

Aktiv bevægelse - forebyggende mod osteoporose

Er der tendens til opstoporose i din familie eller tænker du blot på forebyggelse, så kan du gøre noget selv. Træningen på dette hold to gange ugentligt i 45 minutter. Der arbejdes med intervaltræning (cykling, boldspil, step, løb m.m.) efter en forudgående grundig opvarmning.  

Træning efter hjertesygdom

Kurset henvender sig til personer, der har haft hjerteproblemer, f.eks. blodprop i hjertet. Lektionerne indeholder intervaltræning (cykling, boldspil, step m.m.) efter en forudgående grundig opvarmning. Træningen ledes af fysioterapeuter.