Kurser og Workshops

Center for Kultur, Idræt og Fritid tilbyder gratis kurser og workshops til foreninger. Find jeres kursus og meld til hurtigt. Der kan være rift om pladserne.

Invitation til fyraftensmøder og sparring

I maj tilbyder vi to fyraftensmøder - henholdsvis den 23. og 28. maj. Læs om begge arrangementer nedenfor og find links til tilmelding.

Første fyraftensmøde: Skab rammer for attraktive frivilligmiljøer

Torsdag den 23. maj kl. 16.30 - 18:30 kommer Ayse Kosar Larsen om gør os klogere på, hvordan vi danner rammer for attraktive frivilligmiljøer, der motiverer og rummer flere frivillige. 

Der vil både være korte faglige inputs og god tid til fælles sparring på de konkrete udfordringer, I som foreninger står med i hverdagen. 

Efter fyraftensmøde vil der være mulighed for, at foreninger kan booke en individuel sparring. Hver forening kan tilmelde en samlet sparring, som forgår i tidsrummet 18:30 - 19.30. I vil i tilmeldingen blive bedt om at beskrive, hvilke udfordringer I ønsker sparring på.

 

Du tilmelder dig fyraftensmødet den 23. maj her.

 

Andet fyraftensmøde: Sæt konkrete projekter i gang på en motiverende måde

Tirsdag den 28. maj kl. 16.30 - 18.30 kommer Christian Sloth og giver en kort indflyvning til at komme i gang med konkrete projekter, og derefter sættes der fokus på at hjælpe jer med sparring og ideudvikling på jeres projekter.

Efter fyraftensmøde vil der være mulighed for, at foreninger kan booke en individuel sparring. Hver forening kan tilmelde en samlet sparring, som forgår i tidsrummet 18:30 - 19.30. I vil i tilmeldingen blive bedt om at beskrive, hvilke udfordringer I ønsker sparring på.

  Invitation til fyraftensmøde med Christian Sloth fra DGI

Du tilmelder dig fyraftensmødet den 28. maj her.

 

 

Foredrag med Mads Marius

Tirsdag den 11. juni 2024 inviteres alle interesserede fagpersoner og foreningsfolk til spisning, hygge og faglig inspiration.

Under overskriften - Plads til forskellighed - kommer Mads Marius og giver inspiration til, hvordan vi på nye og kreative måder kan arbejde med unge - og særligt dem som i forvejen er udfordrede. Hvordan kan vi skabe plads til forskellighed i de fælleskaber, som vi er ansvarlige for? 

Program:
17-18: Drop inn og spisning
18-19: Foredrag

Det er gratis at deltage i arrangementet, men det kræver tilmelding. Du tilmelder dig arrangementet her.

 

 

Kursus i Førstehjælp

Kurset afholdes onsdag den 2. oktober kl. 16.30 – 21.00

Skulle uheldet være ude i foreningen eller andre steder, så lærer du her:

  • At give hjerte-lunge-redning ved hjertestop.
  • At bruge en hjertestarter.
  • At give førstehjælp ud fra de fire hovedpunkter: stop ulykken, vurder tilskadekommen, alarmer, giv førstehjælp.
  • At fjerne et fremmedlegeme i luftvejen.

Kurset afholdes af Røde Kors Glostrup.

Der serveres let forplejning undervejs.

Sted: Aktivitetscenter Sydvest, Sydvestvej 12 - lige overfor stationen.

Hvem kan deltage?

Kurset er forbeholdt frivillige og foreningslivet i Glostrup. Max. 16 deltagere. Pladserne fordeles efter først til mølle. Der kan maximalt deltage 4 personer fra samme forening. 

Du tilmelder dig kurset her.

 

Generalforsamling med gejst og engagement 

Kurset afholdes som et webinar torsdag den 7. november kl. 17-18

Deltag hjemmefra eller saml bestyrelsen og hør sammen dette webinar, så har I et stærkt udgangspunkt for at puste endnu mere liv og energi ind i jeres næste generalforsamling. Du får:

  • Inspiration til at involvere og engagere frivillige og medlemmer på generalforsamlingen.
  • Tips til at koble foreningens strategi med årets vigtigste medlemssamling.
  • Gode eksempler på frivillige foreningers generalforsamlinger.

Webinaret afholdes af Mette Wang fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde. Webinaret er målrettet alle foreninger. Vi glæder os til at se dig online.

Du tilmelder dig webinaret her.

Glostrup Kommune har indgået et partnerskab med aftenskolerne AOF og FOF om at udbyde en række hold målrettet særlige målgrupper. Holdene er kun for Glostrupborgere.

Find kurser og tilmeld dig her.