Far er vigtig - bliv klar til barsel

Far er vigtig er et gruppetilbud, som bidrager til at klæde fædre på til den livsomvæltende begivenhed, som det kan være at blive far. Gruppen understøttes af Fonden for Socialt ansvar – Far er vigtig. Far er Vigtig - Socialtansvar.dk

Gruppeforløbet har fokus på barnets første 1000 dage, farrollen og fædres samarbejde med de fagpersoner, som familien møder i løbet af den periode. Målet er at styrke fædres relation til deres børn og skabe et bedre grundlag for samtalerne i hjemmet omkring børn og opdragelse.

Rammer og indhold
Gruppeforløbet er inddelt i moduler, hvor vi har dialogmøder med relevante fagpersoner og fælles refleksion om forskellige sider af faderskabet.

Gruppeforløbet er opdelt i 7 moduler, som fordeler sig over ca. 1 år.

Gruppeforløbet foregår uden deltagelse af børnene. Dog er modul 6 eller 7 arrangeret, så fædrene har deres børn med.                                          

De to første moduler finder sted under graviditeten. Hvert modul varer mellem 2 og 3 timer. Der er maksimalt 10 fædre i en gruppe.
 
Tilmelding
Du kan tilmelde dig via din sundhedsplejerske eller på Far for Livets hjemmeside Tilmeld dig Far er Vigtig - Socialtansvar.dk
 
Spørgsmål
Hvis du vil høre nærmere om gruppen – eller har spørgsmål, kan du tale med din sundhedsplejerske eller I kan ringe til sundhedsplejens vagttelefon.                                                                                                                                                  

Gruppen mødes udvalgte torsdage kl. 17.00-19.00

Familiehuset i Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup

Sundhedsplejens vagttelefon

Telefontid: Hverdage fra kl. 12-13