L.I.G.A spiller på Glostrup Kulturfest 2024

Publiceret 24-06-2024

D. 31. august 2024 fylder Glostrup Kulturfest området omkring Glostrup Rådhus og Rådhusparken med musik, aktiviteter og forlystelser og ikke mindst glade og feststemte mennesker. Årets musikprogram er spækket med lokale indslag og populære kunstnere.

L.I.G.A Nicky Russell, forsanger og Ihan Haydar på trommer
L.I.G.A optræder på Rådhusscenen på Glostrup Kulturfest

Hovednavnet i år er L.I.G.A, som spiller på Rådhusscenen kl. 15. L.I.G.As nok største hit er Julia, som, på trods af et par år på bagen, stadig får publikum til at synge med. Siden 2013 har L.I.G.A lavet ørehængende musik og humøret og energien er i top, når de leverer deres veldrejede blanding af pop, soul, rock og funk. L.I.G.A består af Nicky Russell, forsanger og Ihan Haydar på trommer med band.

For børnene er der MGP-show på Rådhusscenen kl. 12.30. De unge stjerner, Frederik, Sophia, Gustav og Magne, leverer et forrygende show med bl.a. deres sange fra MGP 2023.

Endnu et spændende indslag på Rådhusscenen er det up coming band SHE’S THE MOON. Med Stine Rosenløv Jensen i spidsen som forsanger leverer bandet både blide toner og pop med kant.

Musikprogrammet foregår i år både på to udendørs scener og i indendørs, lokale faciliteter. Programmet er udover de førnævnte indslag spækket med lokal underholdning fra Glostrups egen musikverden. Veletablerede musikforeninger som Musikoret på Rådhusscenen, Glostrup Mandskor og Musikskolen SpilOp på Parkscenen og Glostrup Gospel i Sognegården leverer deres bedste til festdagen.
Det populære, lokale band Gigi, Rask & Taube skaber ægte countrystemning på Parkscenen, og på samme scene vil trioen, operaunderholdning, ved lokale operasangerinde Catlen Gjøl bade tilskuernes øregange i kærlighedsduetter og arier fra operaens, operettens og musicalens verden. 
De sene gæster kan afslutte Kulturfesten med koncert med Jeppe Almskou og Lukas Høimark i Glostrup Bio fra kl. 20.15.

Glostrup Kulturfest afholdes for anden gang og er en stor hyldest til lokalkultur og fællesskab. Feststemte og glade kulturfestdeltagere samles i Rådhusparken om musik og lokale foreningers og virksomheders aktiviteter, der byder på sjov og leg for børn og voksne i alle aldre. Der er gratis adgang til alle aktiviteter og musik hele Kulturfesten.

Se hele programmet på www.glostrup.dk/kulturfest