Ny lønaftale for Glostrups lærere på plads

Publiceret 04-06-2024

Glostrups borgmester samt formand og næstformand for lærerforeningen i Glostrup har skrevet under på en ny lokal lønaftale for 2024.

Thomas Bo Jensen, formand for Glostrup Lærerforening.  Anna Højlund, næstformand for Glostrup Lærerforening og borgmester Kasper Damsgaard underskriver lønaftale for Glostrups lærere
Thomas Bo Jensen, formand for Glostrup Lærerforening, borgmester Kasper Damsgaard og Anna Højlund, næstformand for Glostrup Lærerforening

Der var tilfredshed hele vejen rundt om bordet på borgmester Kasper Damsgaards kontor, da aftalen kom i hus. Lønaftalen er en udmøntning af kommunens budgetaftale, og det var da også en glad borgmester, der satte et par ord på aftalen:

"Jeg vil gerne starte med at anerkende det store og vigtige arbejde, vores lærere varetager på skolerne i Glostrup. Som kommune ønsker vi at være med til at give Glostrups børn det bedst mulige afsæt i livet – både fagligt og menneskeligt. Og der spiller folkeskolen og lærerne bare en helt afgørende rolle. Fra at være en af de kommuner i landet med de laveste lønninger, kan vi nu tilbyde en løn på niveau med de kommuner, som vi normalt sammenligner os med, så vi både kan fastholde og rekruttere dygtige lærere her i Glostrup og dermed sikre kvaliteten på skolerne i Glostrup."

Formanden for Glostrup Lærerforeningen Thomas Bo Jensen havde også en positiv kommentar til aftalen:

"Denne delaftale 2 af 3 tager endnu et nødvendigt og rigtig vigtigt skridt ift. at sikre de nuværende læreres tilknytning til Glostrups skoler. Samtidig løfter den vores mulighed for bedre at kunne rekruttere også fagligt erfarne lærere til vores skoler."

 

Fotos: Gorm Bagger Andersen