Nikita og Nicklas fra Glostrup skal til galla på slottet

Publiceret 11-09-2023

To unge mennesker fra Glostrup går nu og glæder sig til en stor, sjov og meget anderledes oplevelse. De skal nemlig deltage i gallataflet for Prins Christian i anledning af hans 18-års fødselsdag. Det sker på Christiansborg Slot 15. oktober med Hendes Majestæt Dronningen som vært.

Gallafest med Nikita og Nicklas

Nikita er 18 år og går på sit andet år på HF, og hun blev meget overrasket, da hun blev klar over, at hun skulle repræsentere Glostrup: ”Det føles helt uvirkeligt at skulle til gallafest på slottet. Jeg glæder mig meget. Jeg har altid været fascineret af de royale, så det er virkelig spændende, synes jeg.”

Nicklas er også 18 år og går på Lyngby Handelsskole. Også Nicklas blev glædeligt overrasket, da han fik nyheden om, at det blev ham, der skulle med til gallataffel: ”Det havde jeg ikke regnet med. Fedt. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Det er megasjovt og interessant, at jeg får lov til at deltage i sådan et specielt event. Det bliver en stor oplevelse. Once in a lifetime.”

”Jeg synes, det er skønt, at Nikita og Nicklas – to ganske almindelige unge mennesker fra Glostrup – nu får en helt unik oplevelse, som de garanteret vil huske resten af livet. Det bliver en god historie at kunne fortælle børnebørnene, når den tid kommer for de to unge mennesker, og jeg er sikker på, at de vil repræsentere Glostrup på fineste vis,” siger Glostrups borgmester Kasper Damsgaard.

Alle interesserede 18-årige i Glostrup Kommune kunne søge om at komme med, og borgmester Kasper Damsgaard trak så lod blandt ansøgerne.

For Nikita og Nicklas starter forberedelserne nu. Om kort tid får de sendt alle de praktiske oplysninger fra hoffet, og så gælder det ellers om at finde tøjet frem, tænke over hvordan de vil hilse på dronningen, kronprinsparret og Prins Christian – og glæde sig.

Læs mere på www.kongehuset.dk