Publiceret 10-10-2023

Borgere over 65 år tilbydes vaccination mod begge sygdomme. Invitationen sendes i  e-Boks, borger.dk, mit.dk eller fysisk brev ved fritagelse for digital post.  

Borgere under 65 år, der i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb, får også tilbudt vacciner. Her sendes der ikke invitation, men det er fortsat muligt at bestille tid til vaccine. For mere information om hvilke personer under 65 år der tilbydes vaccination mod influenza og Covid-19 se dette link. https://www.sst.dk/da/Vaccination

Førtidspensionister og børn i alderen 2-6 år bliver desuden tilbudt gratis vaccination mod influenza.

Hvordan bestilles der tid til vaccine?

Du kan bestille tid på  www.vacciner.dk. Alternativt kan der for Glostrup borgere bestilles tid på Hovedstadens bookingtelefon på tlf. 38 64 99 00 – tast 0. Telefonen er åbnet fra kl. 10 – 14 på hverdage

Hvor kan man få vaccine?

Det er i år ikke muligt at få Influenza- og Covid-19 vaccine hos praktiserende læger. For information om vaccinationssteder se link:

Her kan du blive vaccineret

Som Glostrup borger kan du ex. med tidsbestilling få vaccine her:

Glostrup Apotek

Drop-in uden tidsbestilling muligt 9.30-17 på hverdage

Hovedvejen 101

2600 Glostrup

Herlev Hospital

Borgmester Ib Juuls vej 9

2730 Herlev

Særlige forhold omkring vaccine?

Du skal selv eller ved hjælp af pårørende sørge for tidsbestilling og transport til vaccine. Røde Kors Parat tilbyder hjælp til bl.a. tidsbestilling eller ledsagelse til vaccine. Se mere via linket herunder, eller ring på tlf. 3820 2202 man.-fre. fra 10-15.

Røde Kors Parat

I særlige tilfælde kan hjemmeplejen visitere til vaccine i eget hjem, hvis en borger af helbredsmæssige årsager er forhindret i at forlade hjemmet.