Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

13 oktober 2021 kl. 09:28
Skovvangsskolens udsmykning af byggehegn

Det er et væld af glade farver og budskaber, der møder øjet, på en spadseretur hen over Hvissinge Torv. På byggehegnet ind til ATPs byggeplads på den gamle Carl Bro Grund har elever fra Skovvangsskolen udfoldet deres kreativitet med glade malerier over temaet Hvor liv leves. Motiverne rummer regnestykker i fantasifulde udformninger, bygninger, mennesker, slotte og meget, meget mere. De medvirkende klasser har sat deres præg og signatur på hver deres del af hegnet. I hegnet er der lavet kighuller, så man samtidig kan følge med i, hvad der sker inde på byggepladsen.

Eleverne har ikke bare nydt arbejdet med opgaven, de har glædet sig lige så meget til at vise det frem til deres familier og venner. Det fik de mulighed for ved den store fernisering som samlede ca. 250 elever, lærere og familier. Efter en kort tale af Jan Johansen, CPO i ATP Ejendomme, hvor han understregede, at han aldrig havde set så flot et hegn, blev den røde snor, som åbnede udstillingen, klippet. Molly fra 3.D havde fået den fornemme opgave at holde saksen for Milan fra 0.B, der med sikker hånd klippede snoren og dermed indviede udstillingen. For Molly var det en hel speciel oplevelse at have så vigtig en rolle til begivenheden: ”Jeg synes det var rigtigt spændende at holde saksen, men jeg vidste ikke lige, hvordan jeg skulle klappe samtidig. Jeg var lidt genert i starten, men så fik jeg øjenkontakt med mine venner, der bare smilede til mig – det var rigtigt rart.”

Elevernes værker på byggehegnet kan ses på Hvissinge Torv overfor Skovvangsskolen, indtil byggeriet er færdigt om ca. tre år.

 Snoren klippes til kunstværker på byggehegn

Se flere billeder fra ferniseringen.

Her kan du læse mere om byggeprojektet i Granskoven:

Fra kontorbyggeri til grønt boligbyggeri med skoven som nabo

ATP bygger nyt i Granskoven