11 juni 2021 kl. 16:32

Fra på mandag begynder vores hverdag at ligne tiden før corona igen. Dog skal man stadig benytte mundbind i offentlig transport. 

Herunder kan du læse lidt om, hvad der kommer til at ske på nogle af kommunens vigtige områder.

Glostrup Skole

Fra den 14. juni vender vi tilbage til en næsten helt normal skoledag. Der kan leges, laves aktiviteter og undervises på tværs af grupper og klasser, og ligesom siden sidste genåbning er der fuldt timetal i skolen og fuld åbningstid i øvrigt.

Der vil fortsat være særlig opmærksomhed på hygiejne og afstand, ligesom unødvendige møder og forsamlinger undgås.
På skoleområdet er der fortsat en kraftig opfordring til at blive testet hyppigt, og på hver afdeling er der fortsat tilbud om test i løbet af skoletiden for de ældre børn.

Der er få uger tilbage af skoleåret, og derfor vil der ikke ske skemaændringer m.v. lige nu. Hverdagen vil derfor ligne det, som har været gældende i de sidste måneder.

Borgerservice (bestilling af pas)

Det er slut med mundbind på rådhuset - men vi har fortsat fokus på hygiejne og afstand. Du skal stadig bestille tid til borgerservice-ekspedition. Man kan ikke blot møde op. Der er udvidede åbningstider grundet stort pres på bestillinger af pas. Hvis du har et pas, skal dette altid medbringes. Ved førstegangsudstedelse skal navne/dåbsattest eller kørekort medbringes.

Vores øgede åbningstider ser således ud:

Tirsdag 15. juni fra kl. 9.30 – 14.00 
Fredag 18. juni fra kl. 9.30 – 13.30
Tirsdag 22. juni fra kl. 9.30 – 14.00
Fredag 25. juni fra kl. 9:30 – 13:30
Tirsdag 29. juni fra kl. 9:30 – 14:00

Ved pas til børn under 18 år, skal vi have underskrift fra forældremyndighedens indehaver(e). Hent samtykkeerklæring her. OBS! Samtykkeerklæringen skal laves senest 24 timer før der ansøges om pas, og erklæringen udløber efter 1. måned.

Vi kan tage pasfotos (kr. 140,-). Dog ikke af børn under 5 år.

Evt. spørgsmål kan rettes på telefon 4323 6100.

 
PS: Døren til rådhus/borgerservice åbnes tirsdag 15. juni, så man ikke længere skal vente udenfor rådhuset.