Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

28 april 2021 kl. 12:18

Glostrup Festival er Glostrups største årligt tilbagevendende event. Siden 2016 har festivalen været tilløbsstykke og har samlet gæster fra hele Vestegnen til musik, samvær og fællesskab. Sidste år måtte eventet dog aflyses pga. corona-situationen. 

Coronakrisen er ikke afblæst endnu
Kultur- og Fritidsudvalget i Glostrup Kommune har besluttet, at festivalen skal planlægges, så den kan afholdes coronasikkert. ”Det er ikke til at vide, hvordan coronasituationen ser ud til sommer,” siger Kultur- og Fritidsudvalgets formand, Pia Dahlin. ”Der er mange faktorer, der spiller ind. Fx hvor langt er vi med vaccinationer, og hvordan ser smittebilledet ud! Derfor tager vi nogle forholdsregler, der så vidt muligt sikrer, at eventet overhovedet kan afholdes under evt. restriktioner.” 

Musik med bred appel
Den seneste Glostrup Festival i 2019 bestod af en stor festivaldag med flere koncerter og 4000 gæster fordelt over hele dagen. Det koncept omdannes i år til tre koncertsøndage i august i tre udvalgte parker i Glostrup. Der sælges billetter til et antal siddepladser inden for det tilladte iht. sundhedsmyndighederne. Det sker for at sikre, at restriktioner om bl.a. afstand mellem gæsterne kan overholdes. 
De tre koncertdage foregår 15. 22. og 29. august hhv. ved Ejby Hallen, i Egeparken og i Solvangsparken. På hver koncertdag kan koncertgæsterne se frem til to separate koncerter pr. koncertdag - en børne/ungekoncert om eftermiddagen og en aftenkoncert, der appellerer til et bredt publikum. Programmet bliver offentliggjort i forbindelse med billetsalget. 

 

Følg med på www.glostrupfestival.dk