Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

27 oktober 2020 kl. 15:27

Er du i selvisolation eller karantæne i forbindelse med Corona, så kan du få hjælp til fx indkøb, medicinafhentning og hundeluftning af personer gennem Røde Kors Parat hjælpenetværket. Netværket består af frivillig hjælpere, som har meldt sig og står parate til at hjælpe udsatte borgere i deres lokalområde her-og-nu. Siden netværket startede i marts, har mere end 1.900 personer fået hjælp i gennem netværket.

Har du brug for hjælp, kan du ringe til Røde Kors på tlf. 3529 9660. Her sidder frivillige klar ved telefonerne og finder hjælpere i lokalområdet, som kan træde til. Man kan også melde sig til her www.rodekors.dk/parat

Telefonerne er åbne hverdage mellem kl. 10-14, og lukket i weekenderne samt på helligdage.