Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

09 september 2020 kl. 09:27

Sundheds- og ældreministeriet har den 7. september 2020 udsendt information om udbrudshåndtering i 18 kommuner, heriblandt Glostrup Kommune. Det er vigtig, at vi alle bidrager til at mindske risikoen for udbrud og smittespredning.

Blandt flere opfordringer er der også en opfordring til hjemmearbejde i videst muligt omfang på offentlige og private arbejdspladser – foreløbigt frem til 22. september 2020.

I Glostrup Kommune fortsætter vi med at have fokus på udstrakt grad af hjemmearbejde for de medarbejdere, hvor det er muligt - under hensyntagen til, at opgaverne skal løses. Det har vi arbejdet med siden den 15. juni, særligt for de administrative funktioner. I lyset af den nye situation, ser vi nu på, om vi kan øge antallet af medarbejdere, der arbejder hjemmefra – eller møder forskudt, så offentlig transport i myldretiden kan reduceres.

Sundheds- og Ældreministeriets information om udbrudshåndtering i Københavnsområdet og Odense