Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

25 juni 2020 kl. 12:30
løb på strand

Den nye Sundheds- og Forebyggelsesstrategi skal sætte en klar retning for det sundhedsfremmende og forebyggende arbejde i Glostrup Kommune i årene 2020 til og med 2023. Strategien er et fælles grundlag for sundhedsarbejdet på tværs af kommunens fagområder og centre, og beskriver, hvor og hvordan der skal sættes ind i Glostrup Kommune i de fire år.

Strategien indeholder fire politisk besluttede indsatsområder. Under indsatsområderne er der i alt ti konkrete tiltag målrettet borgere i Glostrup Kommune. Alle tiltag er blevet udformet i tæt samarbejde med de medarbejdere, der har direkte kontakt med borgerne.  

De fire indsatsområder er:

  1. Tobaksforebyggelse med særligt fokus på unge, gravide og psykisk sårbare.
  2. Styrke børn og unges fysiske og mentale sundhed.
  3. Forebyggende tiltag i forhold til problematisk alkoholforbrug.
  4. Forebygge brug af euforiserende stoffer
Du kan læse mere om de konkrete tiltag i Sundheds- og forebyggelsesstrategien 2020-2023 her