Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

15 marts 2020 kl. 17:18

I Glostrup Kommune har vi fra mandag 16. marts samlet nødpasning på Søndervangskolen. Det har vi gjort på baggrund af få børn med nødpasningsbehov og for at begrænse antallet af medarbejdere af hensyn til at mindske smitterisici.
Nødpasningen bemandes ud fra de tilbagemeldinger, vi har fået fra jer. Vi forsøger, at børnene så vidt muligt møder en kendt voksen i nødpasningen. Derfor følger der voksne med fra Nordvang og Skovvang.

Hvem kan få nødpasning?
Vi henstiller fortsat til, at man holder sit barn hjemme i perioden, hvis det er muligt.
Nødpasning gælder på Glostrup skole for symptomfri børn, der går i 0. til og med 3. klasse, hvis forældre varetager kritiske funktioner i det offentlige eller er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne, og hvis de ikke kan finde alternativ pasning i familiens netværk.

Spørgsmål, og anmodning om nødpasning
Hvis I i løbet af perioden får et akut opstået behov for nødpasning, bedes I kontakte jeres skoleafdeling direkte mandag til fredag på:

  • Vestervang: Sandra Karmann på tlf. 31513760
  • Skovvang: Helle Friis på tlf. 53320331
  • Nordvang: Michael Ingelhardt på tlf. 20685159
  • Søndervang: Heidi Larsen på tlf. 3122 4438

Med venlig hilsen
Jonas Wittendorff
Centerchef