Cykelholdet fra Ikano Bank
Cyklisme er godt for både helbred, miljø og sammenholdet på arbejdet

Når du vælger pedalerne frem for bilen, så gavner du både miljøet og din sundhed. Cykelturen til og fra arbejde dækker ofte det daglige behov for motion, og fritiden kan med god samvittighed bruges på børn, familie og venner.

Du behøver hverken at cykle langt eller cykle hver dag for at deltage i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Når bare du cykler en del af vejen til eller fra arbejde, kan du godt tage tog, bil eller andre transportmidler resten af turen.

Cyklistforbundet står bag VI CYKLER TIL ARBEJDE. Kampagnen er en anledning for virksomheder og medarbejdere til at sætte fokus på motion, sundhed og kollegialt samvær. Som deltager dyster du sammen med dine kolleger om at cykle mest muligt til arbejde i maj måned.

VI CYKLER TIL ARBEJDE finder hvert år sted 1-31. maj. Man deltager i hold af 4-16 personer og konkurrerer med andre hold i hele landet. I år var der både ferieophold, cykler og cykeludstyr på højkant. Glostrup Kommune uddeler desuden præmier til to lokale cykelhold og en holdkaptajn. Se mere og tilmeld jer på: www.vcta.dk

Kommunal opbakning til den daglige cykeltur
Glostrup Kommune har været samarbejdskommune på Cyklistforbundets VI CYKLER TIL ARBEJDE i mange år. Vi sender breve ud til lokale virksomheder og udlover lokale præmier. I år var der 6035 cykelhold med fra hele landet, som kørte 10.430.954 km tilsammen. Det svarer til 268 gange rundt om jorden.

Igen i år er der stor opbakning til kampagnen blandt virksomhederne i Glostrup. Her har 1307 medarbejdere fordelt på 142 hold deltaget og kørt næsten 300.000 km. i alt. En meget imponerende tilslutning set i forhold til kommunens størrelse. I Glostrup er vi oppe på 229 km i gennemsnit per deltager. Det er hidtil rekord og ligger langt over landsgennemsnittet på 177 km.

Ikano Bank og Bording Data løb med præmierne i år
I år blev vinderne af den lokale lodtrækning det 7 mand store cykelhold ”Basserne” fra Ikano Bank og det 11 mand store hold fra Bording Data.

Præmien blev overrakt af udvalgsformanden for Miljø- og Teknikudvalget Flemming Ørhem (DF) og bestod af et gavekort til en økologisk restaurant, hvor hele cykelholdet kan få en hyggelig aften sammen.

Herudover vandt holdkaptajnen for ”Procurement Pedal's” fra Agilent Technologies et gavekort til Cyklistforbundets butik for den vigtige indsats som holdkaptajn.