Elcykel

Fodgænger i Glostrup

Glostrup Kommune ønsker at forbedre mulighederne for at færdes mellem egen bolig, kollektiv transport, rådhus, bibliotek og andre kulturelle tilbud eller servicefunktioner. Særligt for ældre og fysisk handicappede har det stor betydning, at de offentlige færdselsarealer er gode, trygge og nemt tilgængelige.

Vandreruter
Find lokale vandreruter på Friluftsguiden.

Cyklist i Glostrup

Cykling er godt for miljø, folkesundhed og trafiksikkerhed. I Glostrup ønsker vi at cyklister skal være trygge og at det skal være nemt og attraktivt at tage cyklen på arbejde.

Cyklisthandlingsplan
Glostrup Kommune holder løbende øje med mulighederne for at forbedre forholdene for cyklister, herunder udbygning af cykelstinettet, forbedring af krydsudformninger, kampagner for forbedring af trafiksikkerheden mv. Se vores cyklisthandlingsplan.

Cykelruter og råd
Find lokale og nationale cykelruter på Friluftsguiden og få praktiske råd på Cyklistforbundets Cykelviden.

Supercykelsti

Supercykelstien Albertslundruten, der løber fra Albertslund til centrum af København, går gennem Glostrup. Ruten har som mål at skabe bedre forhold for pendlercyklister og give flere lyst til at springe på cyklen i stedet for at tage bilen. Ruten er lagt med fokus på tilgængelighed, fremkommelighed, komfort samt sikkerhed og tryghed. Se flere ruter og læs mere på Supercykelstier.

Cykelparkering ved stationen

Under indkøbscentret 2G Shopping er placeret en stor cykelparkering. Der er desuden aflåst cykelparkering ved den vestlige perrontrappe. Hvis du ønsker at bruge den aflåste cykelparkering, skal du bestille nøglekort på DSB’s hjemmeside.

Ud i naturen

I Glostrup findes en række skønne parker samt cykel-, løbe- og vandreruter. Se mere på vores sider Ud i naturen.