Elbil

Trafikken lige nu

Vejdirektoratet overvåger situationen på vejnettet døgnet rundt. Se trafikmeldinger, aktuelle vejarbejder, hastighedsbegrænsninger, kødannelser mv. i hele landet på deres kort over Trafikken lige nu.

Her kan du oplade din elbil

Du kan oplade din elbil flere steder i Glostrup. Ved stationen er der ladestandere i parkeringskælderen under Glostrup Shoppingcenter. På Glostrup Hospital kan du oplade både på Kindebjergvej og i det nye P-hus. Alle ladestandere er opstillet af CLEVER og kræver betaling. Se ladestandere på kort. Foruden CLEVER har E.ON også opstillet en række ladestandere i de omkringliggende kommuner. Se kort over deres ladestandere.

Samkørsel for pendlere

Der er rigtig mange biler på vejene og ofte uden andre passagerer end føreren. Men sådan behøver det ikke at være. Kører du sammen med andre, kan du både være med til at mindske trængslen på vejene, spare penge og skåne miljøet.

Brug pendlernet
Samkørsel går ikke ud over dit befordringsfradrag. Så du kan hurtigt spare penge ved at køre med andre eller tage andre pendlere med. Samtidig er du med til at mindske trængslen på vejene og skåne miljøet. Tilbyd andre passagerer et lift eller find selv en at køre med på den gratis platform Pendlernet. Der findes også andre platforme, hvor man kan finde og udbyde lift. Her skal man typisk betale et mindre gebyr og er fælles om benzinudgifterne.