Naturens Dag - tovbane
Naturens dag er en fast tilbagevendende begivenhed for hele familien med masser af aktiviteter for børn og voksne

Naturens Dag afholdes i år søndag den 11. september kl. 11-15. Glæd jer til en dag med masser af spændende naturoplevelser. I år kan du svinge en tur i tovbanen, skyde med bue og pil eller tage en sejltur i kano. På dagen får du en unik mulighed for at studere mosens fisk helt tæt på eller du kan selv indfange insekter med net og studere dem i forstørrelsesglas. Biavlerforeningen åbner op for bistaderne, hvor du iført dragt kan få et indblik i biernes liv. Du kan også klappe områdets får eller besøge de nye beboere, Alpakaerne. Endelig kan du afprøve den gamle høstmetode høstslet eller slappe af ved bålet og få lidt at spise. Der er kaffe/kage til alle. Aktiviteterne er for alle aldre og er gratis. Vi ses på Mosetoften 35 - lige ved Ejbyhallen!

 

Naturoplevelser styrker børns udvikling

Naturens Dag afholdes hvert år anden søndag i september. Formålet med Naturens Dag er at få børn og børnefamilier ud i naturen og give dem inspiration til at komme mere ud hele året - og resten af livet! Naturens Dag åbner dørene til naturen og viser, at det er både nemt og sjovt at få gode naturoplevelser.

Naturens Dag er Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådets mærkedag for naturoplevelser. I Glostrup bliver den arrangeret af Glostrup Kommunes Grøn Guide i samarbejde med Ejby-Glostrup 4H, Ejby Spejderne, biavlerne i KABF og Danmark Naturfredningsforenings lokalafdeling i Glostrup, og naturvejlederen fra Naturcenter Herstedhøje.

Alle er velkommen til at bidrage med et arrangement. Skriv blot til gron.guide@glostrup.dk, hvis du eller din forening vil være med.