Glostrup Skaterpark bliver flittigt brugt af byens unge på skateboard, løbehjul og rulleskøjter.

Hvissinge Multipark

I Hvissinge ligger der en aktivitetspark mellem Egeskoven, Skovsletten, Skovvangskolen og Hvissinge Torv. Hvissinge Multipark er centreret omkring en multibane, hvor man blandt andet kan spille fodbold og basket. Der er også parkouranlæg, klatrevæg, balancebane, bordtennisbord, en lille scene og meget mere. I området vest for multibanen er der anlagt et lille stisystem med bakker, som om vinteren kan bruges til kælkning. Hvissinge Multipark er bygget op med velkendte elementer men sammensat sådan, at der er plads til kreativitet og fantasi

Glostrup Skaterpark

På området ved siden af Glostrup Idrætsparks parkeringsplads er et aktivitetsområde, som består af to større ramper samt en række mindre elementer til at skate på bl.a. rails. Der er desuden en overdækning med bænke samt streetbasket og graffitivæg. Området bliver flittigt brugt af byens unge på skateboard, løbehjul og rulleskøjter. 

I skaterparken finder du også en boulder klatrevæg. 

Crossfit- og parkouranlæg

Foran indgangen til Glostrup Idrætspark finder du et crossfit- og parkouranlæg, som giver mulighed for både træning og leg. 

Træningspavillon i Solvangsparken

I Solvangsparken finder du tre træningspavilloner, som giver dig mulighed for at træne alle muskler i det fri, når du alligevel er ude at løbe en tur, gå stavgang eller lufte hunden. 

Pavillonerne er overdækkede med smukt svævende og skulpturelle membraner, så regnvejr er ikke nogen undskyldning for ikke at få trænet ben, mave, arme og ryg. Der er forskellige redskaber ved hver pavillon, og der er opsat 3 letforståelige instruktionstegninger for hvert redskab. Redskaberne er tænkt til voksne, men af hensyn til børn er pavillonerne sikkerhedsgodkendt som legepladser ligesom der er lagt faldunderlag under og omkring pavillonerne

Krolf

Der anlagt en krolfbane i Rådhusparken bag Ældrecenter Sydvestvej, som er til fri afbenyttelse for alle. Krolf er en blanding mellem golf og kroket. Man tager kuglerne og køllerne fra kroket og hullerne fra golf. Der er 12 huller, og det gælder om at få kuglen i hul på færrest slag. 

Legepladser

Der er otte offentlige legepladser i Glostrup. Læs mere om legepladserne i vores interaktive kort.