Glostrup Idrætspark
Vidste du, at du som privatperson kan leje fx badmintonbaner i Ejbyhallen?
I Glostrup findes en lang række idrætsanlæg både indendørs og udendørs, som administreres af Glostrup Idrætsanlæg.  Anlæggene omfatter blandt andet Glostrup Fritidscenter, Glostrup Idrætspark, Hvissingehallen, Ejbyhallen samt flere klubhuse placeret rundt omkring i Glostrup. 

Der er tilknyttet en brugerbestyrelse til Glostrup Idrætsanlæg. Formålet med Brugerbestyrelsen er at inddrage brugerne i driften af anlæggene, herunder at brugerne af de kommunale idrætsanlæg får direkte indflydelse på, hvilke serviceydelser der skal tilbydes. 

Godkendte idrætsforeninger i Glostrup kan ansøger om tider i de forskellige idrætsanlæg. Anlæg fordeles ud fra ønsker, tidligere benyttelse/udnyttelse samt Folkeoplysningslovens krav om som udgangspunkt at prioritere børn og unge først, dernæst undervisning for voksne og til sidst aktiviteter for voksne.

Som privatperson har du mulighed for at leje enkelte af idrætsanlæggene på nogle bestemte tidspunkter. Du kan fx leje badmintonbaner i Ejbyhallen. Du kan læse mere Glostrup Idrætsanlæg, brugerbestyrelsen , de forskellige anlæg samt leje og lån af anlæg på Glostrup Idrætsanlægs hjemmeside