Babysvømning
For alle, der elsker at lege, er der legedag lørdag og søndag fra kl. 10 til lukketid

Glostrup Fritidscenter på Christiansvej byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Her finder du  Glostrup Svømmehal, hvor du kan boltre dig i det store bassin, eller prøve en tur i den 92 meter lange Sanse- og vandrutsjebane. Du kan lege på familieslisken eller i børnebassinet og prøve gratis vandaerobic, der styrker kroppens muskler, øger forbrændingen og giver bedre kondition. Udover selve badeoplevelsen byder Glostrup Fritidscenter også på mange andre aktiviteter. Læs mere herunder, eller på svømmehallens hjemmeside.  

Saunagus i udendørs saunahytte

Saunagus er en unik måde at gå i sauna på. I saunagus hælder gusmesteren vand der er blandet med æteriske olier på de glohede sten, hvorved blandingen fordamper og fordeles i rummet. Saunagus giver øget velvære, forbedrer immunforsvaret og er ren forkælelse. 

Wellnes

I wellnessafdelingen er en atmosfære af ro og velvære, så du kan fortrænge al stress og jag. Trænger du til at blive forkælet, så besøg Glostrup Fritidscenters wellnessafdeling, som tilbyder koldt eller varmt fodbad, relaxbænke, dampbad med 100% luftfugtighed, infrarød soft sauna, oplevelsebruser med lyd og duft, aroma SPA badekar for 2 personer, massage, saltpeeling og meget mere.  

Motionscenter

I Fritidscentret finder du også et veludstyret motionscenter med en række maskiner til styrketræning samt en konditionsafdeling med blandt andet romaskiner, løbebånd, stepmaskiner, crosstrainers og cykler. Derudover er der et stort udvalg af løsvægte, og  mulighed for at dyrke boksefitness på hold.  

Legeland 

I Glostrup Fritidscenter ligger også et legeland i forbindelse med Cafeen. Mens de voksne hygger i cafeen kan børn mellem 3 og 11 boltre sig i et væld af kugler, forhindringer, rutschebaner og tumlinger. Der er også et lille område for de helt små. Legelandet er gratis, når du har betalt entre til svømmehallen.  

2V2 og simulatorgolf

I Glostrup fritidscenter har du også mulighed for at prøve den populære Full Swing Golfsimulatorer eller 2v2 fodbold, som foregår i en glasboks, hvor man spiller to og to mod hinanden 

Cafe

Café Fri har gjort op med erfaringen om, at man kun serverer frituredampede fastfood i svømmehaller og har skiftet frituren ud med sunde og friske alternativer. Brødet er hjemmebagt og groft, dressingerne hjemmerørte og der er friskt grønt i sandwichene. Menukortet i caféen spænder vidt. Der er noget for de morgenfriske, børnefamilierne, de unge, de ældre, dem der bare har lyst til en ”lille” mad, dem der ikke selv vil eller kan lave varm aftensmad, de kaffetørstige og dem der blot vil have noget koldt at drikke. Læs mere om cafeen på cafeens hjemmeside