Kortspillere
Her er mange spændende tilbud, der kun venter på dig. 

Aktivitetscentret på Sydvestvej er åbent for alle pensionister og efterlønnere i Glostrup Kommune, og der er mange spændende tilbud, der kun venter på dig. 

Her kan du lære noget nyt eller bruge det du allerede kan til at hjælpe og inspirere andre. Du kan møde andre ligestillede, købe en kop kaffe i cafeen, bruge PC og printer eller bare komme og læse dagens avis. 

I Aktivitetscentret er det i høj grad dig, der bestemmer. Har du interesse eller et talent, som du gerne vil dele med andre, så lad os høre fra dig. Vi vil gerne være behjælpelige med at skabe kontakt til ligestillede og få oprettet hold eller interessegrupper – evt. med dig som holdleder.  

Først i august udkommer årets aktivitetsprogram. Programmet indeholder en oversigt over centrets ugentlige aktivitets- og interessegrupper. F.eks. patchwork, pergamano, decoupage, syning, billard, whist, dart, engelsk, IT-vejledning, motion samt studiekredse.   Hver måned udgiver vi desuden et program om månedens arrangementer, såsom årets fester med musik og dans, sangeftermiddage, foredrag, udflugter, bankospil og lignende. 

Aktivitetscentret er åbent for alle pensionister og efterlønsmodtagere i Glostrup Kommune.
Centret er åbent hver dag kl. 8.30-16.00 / fredag kl. 8.30-15.00. 
Dog er der i sommerperioden (fra 3. juni - 2. september) åbent fra 8.30 - 13. 

Kik indenfor - du er altid velkommen! 

Du kan læse mere om aktivitetscentret på vores hjemmeside.