Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

20 november 2020 kl. 12:45

I Glostrup Kommune havde forebyggelseskonsulenterne planlagt at afholde informationsmøder om ”Livet som senior i Glostrup Kommune” for borgere, der fylder eller er fyldt 75 år i 2020 og borgere, der fylder eller er fyldt 70 år i 2020 og bor alene. Men på grund af COVID-19-pandemien må vi ikke samles i store forsamlinger, og derfor kan vi ikke holde informationsmøderne på samme måde som vi plejer.

I stedet for informationsmøderne tilbyder vi i stedet en individuel seniorsamtale. Du vil modtage et brev i din fysiske eller digitale postkasse med tilbud om en samtale, hvis du er i denne målgruppe.

Nærmere praktiske informationer vil fremgå af brevet, som vi sender til dig.  

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte forebyggelseskonsulent Janni A. Hansen på tlf.: 5128 3641 og Sarah Larsen på tlf. 2367 8360.

Her kan også læse mere om de forebyggende hjemmebesøg