25 juni 2019 kl. 14:22
Vi holder fremover åbent til klokken 17 to gange om ugen

De nye åbningstider er vedtaget af Økonomiudvalget og KB, og fra 1. juli 2019 i år ser de fysiske åbningstider for Borgerservice sådan ud:

 Åbningstider – Glostrup Borgerservice
 Mandag  10.00 – 17.00
 Tirsdag  10.00 – 12.00
 Onsdag   Lukket
 Torsdag  10.00 – 17.00
 Fredag  10.00 – 12.00
 Åbningstider – rådhus, reception og selv- og medbetjeningsområde
 Mandag og torsdag  09.30 – 17.00
 Tirsdag og onsdag  09.30 – 14.00
 Fredag  09.30 – 13.30

 

Funktionsleder i Borgerservice Pia Østergaard siger om ændringerne:

– Vi holder fremover åbent til klokken 17 to gange om ugen. På den måde tilgodeser vi i højere grad end før, de borgere, som er i arbejde – og i særdeleshed de travle børnefamilier. Den anden væsentlige ændring i åbningstiderne er, at der fra 1. juli 2019 er lukket om onsdagen i Glostrups Borgerservice. Reception og vores selv – og medbetjeningsområde vil være åbent og bemandet med mulighed for hjælp til de digitale løsninger. 


Tidsbestilling sparer tid
Når man bestiller tid i Borgerservice, før man møder op, får man faktisk mulighed for at komme til uden ventetid. På mandage vil det være muligt at komme, hvis man ikke har fået bestilt tid og ikke har mulighed for at vente til først kommende tid, disse mandage må der påregnes øget ventetid.

I en længere periode har Borgerservice tilbudt tidsbestilling til ansøgning om pas og kørekort. Den ordning har mange borgere været rigtig glade for, fordi de slipper for at stå i kø. Samtidig bliver medarbejdernes indsats også mere effektiv, fordi de kan forberede opgaven, før borgeren møder op. Konklusionen er ifølge Pia Østergaard derfor oplagt:

– Vi vil gerne udvide den gode service, så den gælder for alle. Derfor tager vi nu skridtet fuldt ud og tilbyder tidsbestilling på Glostrup.dk/BestilTid til alle – uanset, hvilke ærinder de har i Borgerservice.

Borgerservice indfører tidsbestilling på samtlige ydelser i Borgerservice, henover sommeren. Samtidig er der fortsat mange muligheder for at ordne det hele fra pc’en derhjemme ved fx at melde flytning og skifte læge på borger.dk