Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

10 juli 2018 kl. 11:45
vandfoto
Tørken har afsvedet græsplæner i Glostrup og resten af landet. Men lad haveslangen ligge. Der er ingen grund til at bruge drikkevand på den. Græsset skal nok blive grønt igen, når regnen kommer. Danmark er ramt af historisk slem tørke for tiden. Omkring os begynder det at kunne mærkes. HOFOR (Hovedstadens Forsyning), der leverer drikkevand til en stor del af hovedstadsområdet, oplyser, at vandforbruget er steget 15 % under tørken. Deres vandværker arbejder på højtryk for at følge med den stigende efterspørgsel.

HOFOR opfordrer derfor til at lade være med at vande græsplænen og fylde store havebassiner med drikkevand. I Glostrup sørger Glostrup Forsyning for at levere det meste af vores drikkevand og kun en mindre del får vi fra HOFOR. Endnu har vi ikke vandmangel i Glostrup. Men Glostrup Forsyning opfordrer alligevel til, at vi tænker over, hvad vi bruger vores drikkevand til. Se gode vandspareråd hos Glostrup Forsyning.