Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

06 juli 2018 kl. 14:27

Glostrup Kommune ønsker at skabe mere liv i bymidten bl.a. med aktiviteter, der inviterer til leg og bevægelse. Derfor er der netop blevet hængt en række faciliteter op i Rådhusparken, som mest er for børn mellem 4 og 100 år. Blandt aktiviteterne er bl.a. linedanserliner, faciliteter til simple balanceøvelser og en svævebane, der tidligere har været meget populær på den årlige Grønne Sundhedsdag i Rådhusparken.

Med de nye midlertidige aktiviteter ønsker Glostrup Kommune at gøre bymidten mere levende, og med legefaciliteterne i Rådhusparken er håbet, at rigtigt mange vil gribe chancen for at tage på udflugt med madkurve og picnictæpper og nyde det grønne, mens børnene kan lege i træerne. Med installationen ønsker Glostrup Kommune at invitere daginstitutionerne til at benytte Rådhusparken til dagsudflugter, der på den måde bliver fulde af sjov, leg og bevægelse.
Legefaciliteterne opstilles i samarbejde med Klatreskoven, som til dagligt kan opleves i Egeparken.

Klatreskov i Rådhusparken

Fotograf: Sidsel Vinther