Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

12 marts 2018 kl. 17:43

Næsten samtlige danske medier har i dag skrevet om denne forfærdelige og ulykkelige historie fra Ritzau: Anklage: Pædagogmedhjælper voldtog børn på puslebordet (linket går til Ekstra Bladets nyhed)

Den sag, der bliver henvist til, er ikke i Glostrup Kommune. Institutionen ligger i Albertslund Kommune.

Årsagen til forvirringen er, at den del af Albertslund Kommune har et Glostrup postnummer, og derfor står der fejlagtigt Glostrup i anklageskriftet, som Ritzau tog afsæt i med den nyhed, der nu har spredt sig over hele landets nyhedsmedier. Langt de fleste medier har dog nu rettet fejlen.

Sagen er selvfølgelig ikke mindre alvorlig, bare fordi den ikke er foregået i Glostrup. Men vi håber, at vi med denne meddelelse kan undgå, at forældre i Glostrup bliver unødigt bekymrede. Vores dybeste medfølelse går til de involverede børn og deres forældre.

Med venlig hilsen

Glostrup Kommune