Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

04 december 2017 kl. 13:49
Energivejlederen tjekker isoleringen i hulmur

Er du boligejer i Glostrup, kan du få et gratis energitjek af dit hus og gode råd til energibesparelser. Ring til en energirådgiver fra Husets Energi og hør mere:

Telefon: 99 92 92 92
Mail: info@husetsenergi.dk

Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.30

Energirådgiveren vil sammen med dig finde frem til dit behov for energibesparelser. Har du gode muligheder for at opnå besparelser, forbedre dit indeklima og øge din komfort, vil du få tilbudt et besøg af en energirådgiver til en gennemgang af din bolig. 

Mette Reff Kafton er en af de borgere, der har benyttet sig af tilbuddet: "Har haft besøg af energivejledere i forbindelse med energitjek af vores hus, som Glostrup Kommune GRATIS tilbyder os borgere. Det var en super positiv og meget professionel oplevelse. Kan varmt anbefales."

Få overblik med energiberegneren

Brug energiberegneren til her og nu at skabe overblik over dit sparepotentiale ud fra dit nuværende forbrug. Energiberegneren er en hjemmeside, hvor du via otte simple trin indtaster oplysninger om dit nuværende energiforbrug, isoleringsniveau, vinduestype m.m. Så får du med det samme et overblik over, hvad du kan gøre og hvor meget du kan spare.

Gå ind på beregner.husetsenergi.dk, oplys navn og adresse samt nuværende energiforbrug, opvarmningsform, varmeanlæg samt information om vinduer og døre. Hvis du har gode muligheder for at opnå besparelser ved at energirenovere, vil Husets Energi kontakte dig og tilbyde dig et besøg af en energivejleder til en gennemgang af dit hus.

Husets Energi udfører energitjek

Glostrup Kommune tilbyder gratis energitjek for husejere i samarbejde med virksomheden Husets Energi. Deres energivejledere laver uvildig rådgivning med udgangspunkt i din bolig og behov.

Efter energitjekket laver rådgiveren en rapport til dig med et overblik over de vigtigste tiltag til energioptimering. For hvert tiltag har Husets Energi vurderet, hvad du vil spare i energi, hvad du skal investere samt hvornår din investering har betalt sig hjem i energibesparelser.