Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

05 december 2017 kl. 08:00

Du har allerede nu mulighed for at læse den digitale version af Bladet her, før det kommer i din postkasse. Hvis du har tilmeldt dig at modtage bladet elektronisk, skulle det gerne være i din mail-boks nu.

Hvis du fremover vil læse bladet elektronisk, og vil du hjælpe seniorrådet med at spare distributionsomkostningerne, så opfordrer seniorrådet dig til at du afmelder bladet i papirudgave. Så kan du fremover læse bladet før det sendes til trykning på www.glostrup.dk/seniorraad. Fordelen ved at læse den digitale version er, at du kan klikke på alle link og komme direkte ind på hjemmeside eller e-mail. 

Send en e-mail til ældrekonsulent Marianne Madsen med dit navn og adresse, hvis du vil afmelde papirudgaven og hvis du evt. ønsker det tilsendt på e-mail.