Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

20 november 2017 kl. 09:55

Har du modtaget en BBR-Meddelelse som er udskrevet på grund af ændringer uden byggesagsbehandling?

Så skyldes det højst sandsynligt, at SKAT har været inde og ”rode” på din ejendom. SKAT er nemlig ved at gennemgå samtlige ejendomme i landet, hvorunder de bl.a. at geo-koder alle bygninger. Dvs. at SKAT via et kort (som ligner det kort der ses i BBR-Meddelelsen) placerer bygningsnumrene fra BBR på de bygninger som vurderes at matche disse.

Årsagen til at denne geo-kodning bliver udført, er som forberedelse til det nye ejendomsvurderingssystem. Her har den geografiske placering betydning for beregningen af den nye boligskat. Du kan læse mere om den nye boligskat på SKAT’s side; Ny aftale om boligbeskatning på plads.