Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

28 juni 2017 kl. 13:23

Der har gennem lang tid været et rotteproblem ved Glostrup Station ved parkingspladsen bag 2G shopping. Glostrup Kommune har sendt påbud til Banedanmark om at rydde op, fjerne vegetation og lukke kabelbakkerne. Dette vil ske mellem onsdag 5. juli og fredag 7. juli.

 

Glostrup Kommune har varslet påbud til 2G shopping om at rottesikre skraldeskuret, så rotterne ikke har adgang til føde. 2G shopping meddeler, at de arbejder på sagen, og vi forventer derfor, at der kun vil gå kort tid, før den del af problemet er løst.

 

Glostrup Kommune har af Banedanmark fået lov til at opsætte giftdepoter på baneterrænet langs hegnet ved Rasmus Olsens Sti. Glostrup Forsyning opsætter giftdepoterne i denne uge.  

 

Vi håber derfor, at det snart er slut med rotteproblemerne.