Byg og Miljø er en selvbetjeningsløsning som guider dig igennem ansøgningsprocessen og sørger for at hjælpe dig med at få de korrekte oplysninger og dokumenter sendt til kommunen.

For at benytte løsningen skal du også have din NemID klar. Din ansøgning om byggetilladelse eller plangodkendelse vil først blive registreret sidst i processen, når du godkender den. Du kan altid afbryde og gemme dit projekt i forløbet, hvis du for eksempel finder ud af at du mangler nogle dokumenter. Vær opmærksom på, at du skal godkende din indsendelse efter du har trykket på "send" knappen.

Vejledninger til Byg og Miljø

Byg og Miljø viser trin for trin hvordan du skal oprette en byggesag.

Glostrup Kommune har lavet nogle vejledninger, om hvordan du finder og ser dokumenter i Byg og Miljø, samt hvordan du indsender supplerende materiale til Byg og Miljø.

Har du spørgsmål til brugen af ansøgningsportalen Byg og Miljø, er du velkommen til at kontakte vores Borgerservice på telefon nr.: 4323 6100 eller ved personligt fremmøde på Rådhuset, Rådhusparken 2, 2600 Glostrup.

Materiale der sendes gennem Byg og Miljø

Når du skal indsende materiale ind gennem Byg og Miljø, skal tegningsmaterialet være uploadet som en PDF. Tegningerne skal være målsatte og målfaste. Tegningsmaterialet skal så vidt muligt, være opsat på en A4 eller A3. Ved større byggerier, kan andre papirformater accepteres.

Ved indsendelse af materialet, skal den enkelte fil være angivet ved navn, så det tydeligt fremgår af filnavnet, hvad dokumentet indeholder fx "Situationsplan" eller "brandplan 2. sal". Når du skal indsende teknisk dokumentation, skal dokumentet ligeledes være navngivet "teknisk dokumentation". Teknisk dokumentation må gerne være samlet i et dokument.

Bemærk!

Fotos af ansøgningsmateriale og tegninger vil ikke blive accepteret som en målfast tegning. Hvis fotos forekommer i ansøgningsmaterialet, vil disse blive afvist som værende fyldestgørende materiale.

Når rådgiver ansøger gennem Byg og Miljø

Hvis du er rådgiver der ansøger på vegne af en ejer, eller hvis du har en rådgiver der skal ansøge om byggetilladelse eller plangodkendelse på dine vegne, kan kommunen stærkt anbefale, at ejer bliver sat på med "Rettighed" som "Kan ansøge på dine vegne" til projektet. Dette med den begrundelse, at i tilfælde af der skal tilføjes en ny rådgiver der ligeledes skal indsende materiale til projektet, eller hvis ansøger ikke er på projektet i den fulde periode som projektet pågår, kan ejer eller anden med andre interessenter, fortsætte med projektet til det er færdigt.